Maca is een wortelgroente waarvan de eigenschappen en werking door de bewoners van Peru al duizenden jaren worden gebruikt. De traditionele Peruaanse geneeskunde raadt het gebruik van MAC-wortels voornamelijk aan voor versterking. Mac Shades is een rijke bron van eiwitten. Het bevat bijna alle noodzakelijke aminozuren, inclusief arginine. De MAC-wortel bestaat voor ongeveer 70% uit koolhydraten en 20% uit voedingsvezels. De poederwortel bevat ongeveer 4% vet, waarvan tot 70% onverzadigde vetzuren zijn. Daarnaast bevat de MAC-wortel een reeks vitamines zoals A, B1, B2, B6, C en E, en mineralen - calcium, ijzer, koper, zink, mangaan, kalium en natrium. De bewoners van Peru zetten gedroogde wortel in met melk of water om een aromatische pulp te verkrijgen. Bovendien produceren ze meel van de gedroogde wortel, dat ze vervolgens gebruiken voor het bereiden van dagelijkse gerechten en voor het bakken.
Maca is een wortelplant waarvan de eigenschappen en werking al duizenden jaren door de inwoners van Peru worden gebruikt. De traditionele Peruaanse geneeskunde raadt het gebruik van MAC-wortels voornamelijk aan voor versterking. Mac Shades is een rijke bron van eiwitten. Het bevat bijna alle noodzakelijke aminozuren, inclusief arginine. De MAC-wortel bestaat voor ongeveer 70% uit koolhydraten en 20% uit voedingsvezels. De poederwortel bevat ongeveer 4% vet, waarvan tot 70% onverzadigde vetzuren zijn. Bovendien bevat de Mac-wortel een reeks vitamines zoals A, B1, B2, B6, C en E, en mineralen - Calcium, ijzer, koper, zink, mangaan, kalium en natrium. De inwoners van Peru bereiden de gedroogde wortel met melk of water om de aromatische pulp te verkrijgen. Daarnaast produceren ze meel van de gedroogde wortel, dat ze vervolgens gebruiken om dagelijkse gerechten en gebak te bereiden. & Nbsp; <strong> samenstelling: </strong> biologische maca poeder (lepidium meyenii walp.
Elke tablet bevat 500 mg extract van biologisch geteelde maca-planten. De tablet is 20 keer effectiever dan poeder. Sommigen beschouwen maca als een plant die het geheugen verbetert en energie toevoegt. Maca is rijk aan hoogwaardige koolhydraten die deze energie leveren, en kan ook gemakkelijk opneembare eiwitten aan het lichaam leveren, wat vooral belangrijk is voor sporters, evenals vezels - verantwoordelijk voor onder andere een goede werking van de darmen.
Maca wordt aanbevolen voor:
• mensen met een actieve levensstijl
• bij chronische vermoeidheid
• voor mensen die blootgesteld zijn aan verhoogde fysieke en mentale inspanning
• bij tekorten aan vitamines en mineralen
Neem 1 tablet 5 keer per dag na de maaltijd. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet.
Maca is een wortelgroente waarvan de eigenschappen en werking al duizenden jaren door de inwoners van Peru worden benut. De traditionele Peruaanse geneeskunde raadt het gebruik van maca-wortels vooral aan voor versterking. De maca-wortel is een rijke bron van eiwitten. Het bevat bijna alle essentiële aminozuren, waaronder arginine. De maca-wortel bestaat voor ongeveer 70% uit koolhydraten en 20% uit voedingsvezels. Het gemalen wortel bevat ongeveer 4% vet, waarvan maar liefst 70% onverzadigde vetzuren is. Bovendien bevat de maca-wortel een reeks vitamines, zoals A, B1, B2, B6, C en E, evenals mineralen - calcium, ijzer, koper, zink, mangaan, kalium en natrium. De inwoners van Peru zetten de gedroogde wortel op met melk of water om een aromatische pasta te verkrijgen. Daarnaast maken ze van de gedroogde wortel meel, dat ze vervolgens gebruiken voor het bereiden van dagelijkse gerechten en bakwaren.
<strong>Ingrediënten:</strong> biologische gemalen maca (Lepidium meyenii Walp.
Amandelvlokken, net als hele amandelen, zijn rijk aan voedingsstoffen. Ze bevatten vitamines, mineralen, eiwitten en vezels, waardoor ze een gezondheidsbevorderende werking hebben. Ze hebben een hoog gehalte aan gezonde onverzadigde vetten. Onverzadigde vetten zijn een essentieel onderdeel van een gezond dieet. Regelmatige consumptie wordt verondersteld het totale cholesterolgehalte te verlagen. Amandelen zijn rijk aan vitamine E, een bekende antioxidant, een stof die oxidatieprocessen remt, waardoor de bloedvaten worden vrijgemaakt en hartziekten worden tegengegaan, en het verouderingsproces van cellen vertraagt. Amandelen worden verondersteld bij te dragen aan het behoud van gezonde botten door de aanwezigheid van: calcium, magnesium, mangaan, koper, vitamine K, eiwitten en zink. Daarnaast bevatten amandelen: B-vitamines, vezels en fosfor. <strong>Ingrediënten:</strong> amandelen <strong>Voedingswaarde per 100g</strong> Energiewaarde 2489kJ/602kcal - 30% ADH*Totaal vet 50,6g - 72% waarvan verzadigde vetzuren 3,9g - 20%Koolhydraten 9,5g - 4% waarvan suikers 5g - 6%Bi
Elke tablet bevat 500 mg biologisch geteelde planten. De tablet is 20 keer effectiever dan het poeder. Sommigen beschouwen maca als een plant die het geheugen verbetert en energie toevoegt. Maca is rijk aan hoogwaardige koolhydraten die deze energie leveren, en kan het lichaam ook voorzien van gemakkelijk verteerbare eiwitten, wat vooral belangrijk is voor mensen die aan sport doen, en vezels - verantwoordelijk voor onder andere een goede werking van de darmen. Maca wordt aanbevolen voor: • Mensen met een actieve levensstijl • Bij chronische vermoeidheid • Voor mensen die blootgesteld worden aan verhoogde fysieke en mentale inspanningen • Bij tekorten aan vitamines en mineralen, neem 1 tablet 5 keer per dag na een maaltijd. Overschrijd de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet.
Amandelvlokken, evenals de amandelen zelf, zijn rijk aan voedingsstoffen. Ze bevatten vitamines, mineralen, eiwitten en vezels, en hebben dus gezondheidsbevorderende effecten. Ze hebben een hoog gehalte aan gezonde onverzadigde vetten. Onverzadigde vetten zijn een onmisbaar onderdeel van een gezond dieet. Men denkt dat regelmatige consumptie het totale cholesterolniveau kan verlagen. Amandelen zijn rijk aan vitamine E, een bekende antioxidant, een stof die oxidatieprocessen stopt, waardoor aderen worden gereinigd en hartziekten worden voorkomen, en het verouderingsproces van cellen vertraagt. Men denkt dat amandelen bijdragen aan het behoud van gezonde botten door calcium, magnesium, mangaan, koper, vitamine K, eiwitten en zink. Bovendien bevatten amandelen: B-vitamines, vezels en fosfor. & Nbsp; <strong> Samenstelling: </strong> amandelen & nbsp; <strong> voedingswaarde per 100g </strong> energie waarde